Arrestatieteam

Om vijf uur hoor ik sirenes en een knal. Buiten zie ik hoe een arrestatieteam twee mannen arresteert. Ze hebben hun auto klemgereden tegen een muur en sleuren met getrokken pistolen de mannen uit hun auto. Pal voor mijn huis.

Uiteraard maak ik foto’s. Die komen prompt op omroep Gelderland en op de site van de Gelderlander. Het NOS heeft ’s nachts nog wel gebeld, maar te laat: mijn telefoon stond uit (hadden ze maar sneller op mijn mail moeten reageren).

Wat me opvalt van de actie van het arrestatieteam is dat het zo snel en doeltreffend gaat.

Wat me opvalt als ik de foto’s via email probeer te slijten, is hoe moeilijk het is om een mailadres te vinden. Waar moet je in hemelsnaam je foto naar toe sturen? En als je dan na lang zoeken een mailadres hebt gevonden en je foto instuurt, dan hoor je helemaal niets meer. Een werkelijk oorverdovende stilte!
Een dag later laat de Gelderlander van zich horen: het mailadres waar ik de foto’s naar had opgestuurd daar keken ze eigenlijk nooit naar, en zeker niet na vijf uur. Tja.

Van de Volkskrant hoor ik helemaal niets. En ook van RTVNijmegen1 – een lokale nieuwszender – hoor ik volstrekt niets. Geen ontvangstbevestiging, geen afwijzing, geen bedankje, helemaal niets! Zo wordt het nooit wat met nieuwszenders.

4 gedachten over “Arrestatieteam

  1. Minke

    Zag hem op de site vd Gelderlander. Knappe foto! Nu weten wij in de buurt ook eens echt wat er is gebeurd.

Reacties zijn gesloten.